Головна Новини Метрологія Стандартизація Сертифікація Про нас Анкетування ENG
Керівництво
Історія
Про нас
Структура
підприємства
Профспілка
Сертифікація
Системи менеджменту
Продукції та послуг
Реестр виданих сертифікатів
Оцінка відповідності
Контакти
Стандартизація
Метрологія
Лабораторія харчової продукції та продовольчої сировини
Конкурси
Реформи в Україні




Погода зараз
Відео
Фото
Аудіо
Останні
Архів
Громадська приймальня
Мапа сайту
Поради споживачам
Партнерам
Business card
Запобігання корупції
Публічна інформація
Чи влаштовує вас якість обслуговування на нашому підприємстві в 2016 році?
ТАК

ні
Частково

Остання сторінка

Публічна інформація

Остання новина

Сало їв би, в салі спав би…

Яка ж українська національна кухня без сала? Свіжого і смаженого, солоного, копчен

Останнє фото


Останнє питання

Світлана

добрий день.Чи проводите ви повірку теплового лічильника і скільки це коштує?


Обов’язковим стане дотримання принципів ХАССП (відео)
Угода про асоціацію з ЄС дає можливість українським виробникам стати частиною європейської бізнес-спільноти. Обов’язковим для харчової промисловості в такому разі є запровадження системи аналізів небезпечних чинників і контролю у критичних точках — НАССР (ХАССП).
Для того, щоб допомогти виробникам області розібратися в особливостях міжнародної системи контролю, в Чернігові провели семінар «Нове харчове законодавство. Офіційний контроль операторів ринку».
Докладніше про захід - у сюжеті ТРК "Сівер-центр"
Відео